Vær med – Grønt Værksted Stevns

Vær med i Grøn Gruppe Stevns

Vi vil altid gerne have flere med i gruppen – så har du interesse for det grønne, viden om energieffektivisering eller har du hænderne godt skruet på – så er det måske dig, vi står og mangler.

I vores reparationsværksted og energivejledning sætter vi fokus på det grønne med en praktisk tilgang: Vi tager udgangspunkt i den viden og de evner, vi har – og gør det, vi kan. På den måde skaber vi et lokalt, grønt fællesskab – men bæredygtighed er ikke det eneste, der er på dagsordenen.

Vi er et fællesskab af – primært – ældre herrer, som hjælper med at holde hinanden i gang, men også holder hinanden i ørerne, når der er brug for det. Vi mødes om en praktisk interesse, hvor vi kan bruge vores hænder og være til nytte, og igennem godt samarbejde skabe nogle resultater, mens vi har det sjovt.

KONTAKT OS

Kontaktperson:
Per Bækmark
Tlf.: 2330 7654
perb@elvercom.dk

Eller kom forbi
vores værksted!

Grøn Borgergruppe, Stevns

Kig forbi – og kom med

Vi mødes hver mandag, hvor vi sammen reparer de ting, som folk indleverer.

Når du som ny i gruppen kommer forbi første gang, vil du opleve at vi hurtigt sætter dig i gang: Du får en stol, en kop kaffe og noget at reparere – og så er du i gang.

Naturligvis er der indimellem reparationerne og energivejledningen også plads til en god snak om løst og fast. Det skal nemlig også være hyggeligt at være en del af Grønt Værksted Stevns.

Kom forbi - eller kontakt os

Vi holder til i MakerSpace-lokalet på Hårlev Bibliotek – har du lyst til at være med i Grønt Værksted Stevns er du velkommen til at kigge forbi hver mandag. Så byder vi på en kop kaffe og en snak om hvordan du kan være med.

Du er også velkommen til at skrive eller ringe til os – brug kontaktformularen herunder eller kontakt Per Bækmark på telefon 2330 7654.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked

FAKTA

Genbrug og reparation

På genbrugspladserne landet over kommer der hver dag affald og genstande ind, som sagtens kan sælges og bruges igen som de er.

Grøn Borgergruppe, Stevns

Har du andre grønne idéer?

Lige nu fokuserer vi mest på vores arbejde med værkstedet, men vi er også interesserede i at indgå i samarbejder eller deltage i andre grønne aktiviteter i fællesskab med andre.

Har du en god idé og er du interesseret i et samarbejde, hører vi gerne fra dig.

Følg med på Facebook

Er du nysgerrig på hvad vi laver i værkstedet, så følg med på Facebook. Vi opdaterer af og til siden, når der er nyt at fortælle.

På Facebook kan du også se vores aktuelle åbningstider.

FACEBOOK

Scroll til toppen